Klem Studiolamp + Standaard


Bestel Klem Studiolamp + Standaard tegen de beste prijzen direct online!

Prijs: € 159,99 incl. btw
Aantal:     In winkelwagen

 Klem Studiolamp + Standaard   E31175

Ontworpen voor kunstenaars, restaurateurs en fotografen die werken met middelgrote tot extra grote schilderijen, delen van binnenmuren of andere grote voorwerpen. De stabiele driepoot kan tot 2,2m hoogte ingesteld worden en de 20w Daylight™ lamp biedt ideale werkomstandigheden en een optimale kleurenweergave. Dit comfortabele licht zorgt voor minder vermoeide ogen, helpt u details te zien en is ook nuttig voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen. Deze Studiolamp is uniek omdat meerdere Klem Studiolampen (E31275) toegevoegd kunnen worden voor een totale lichtsterkte van maar liefst 80w (equivalent aan 400w). Ons nieuwe Clamp-lock systeem™ houdt de lamp stevig bevestigd aan de standaard, zelfs als u de flexibele arm van 12 cm afstelt om het licht op het gewenste punt te richten. De lamp wordt geleverd met een extra lange kabel van 3m.

 

PRODUKT EIGENSCHAPPEN

Daylight™ Kleuren

Zie kleuren zoals ze natuurlijk zijn. Onze Daylight lampen zorgen voor perfekte kleurherkenning. Geliefd bij schilders!

Daylight™ Technologie

Daylight™ licht is vol spectrum licht, wat betekent dat u geniet van het natuurlijke spectrum van zonlicht. Dit zorgt voor langdurig comfortabel kijken zonder vermoeide ogen.

Easy-Twist' Arm

Met onze Easy-Twist arm verstelt u gemakkelijk de lichthoek op uw tafel of werkplaats zodat u optimale lichtkwaliteit heeft. Alweer een Daylight innovatie!

Energiesparend

Alle Daylight lampen gebruiken tot 80% minder energie dan gewone lampen. Zo bespaart u stroomkosten en helpt u het milieu.

Flikkervrij Licht

Ons absoluut flikkervrij Daylight licht zorgt voor een aangenaam beeld en minder vermoeide ogen tijdens het lezen of het beoefenen van uw hobby.

Lage Temperatuur

Alle Daylight lampen zijn energiesparend en geven daardoor weinig warmte af. Veilig om aan te raden en comfortabel om langdurig bij te werken.

 

Accessoires:     20w Daylight  
Technische informatie:     Hoogte: 220cm (86  
Lamp komt inclusief:     20w Daylight  

Terug