Flexi-Vision Vloerlamp, zilver


Bestel Flexi-Vision Vloerlamp, zilver tegen de beste prijzen direct online!

Prijs: € 199,99 incl. btw
Aantal:     In winkelwagen

Flexi-Vision Vloerlamp, zilver  E31067

Deze lamp is het resultaat van onze intensieve samenwerking met de RNIB, de engelse stichting voor blinden- en slechtzienden. De Flexi-Vision vloerlamp heeft dan ook alles om uw perfekte leeslamp te zijn. De 20w Daylight energiesparende lamp vermindert schaduwen en verbetert het contrast zodat u langer comfortabel kunt lezen zonder vermoeide ogen. De lampenkap en arm zijn volledig verstelbaar zodat u het licht precies daar kunt richten waar het nodig is en de lamp is geschikt voor gebruik naast een bank of tafel. De Flexi-Vision vloerlamp is ook een van de veiligste lampen op de market met een duidelijke aan/uit schakelaar, anti-struikel kabel houders en een unieke warmte-werende lampenkap.

 

Daylight™ Kleuren

Zie kleuren zoals ze natuurlijk zijn. Onze Daylight lampen zorgen voor perfekte kleurherkenning. Geliefd bij schilders!

Daylight™ Technologie

Daylight™ licht is vol spectrum licht, wat betekent dat u geniet van het natuurlijke spectrum van zonlicht. Dit zorgt voor langdurig comfortabel kijken zonder vermoeide ogen.

Energiesparend

Alle Daylight lampen gebruiken tot 80% minder energie dan gewone lampen. Zo bespaart u stroomkosten en helpt u het milieu.

Flikkervrij Licht

Ons absoluut flikkervrij Daylight licht zorgt voor een aangenaam beeld en minder vermoeide ogen tijdens het lezen of het beoefenen van uw hobby.

Goedgekeurd door de RNIB

Deze lamp is goedgekeurd door de RNIB, de engelse vereniging voor slechtzienden. De lamp voldoet aan hun hoogste licht- en veiligheidseisen.

Lage Temperatuur

Alle Daylight lampen zijn energiesparend en geven daardoor weinig warmte af. Veilig om aan te raden en comfortabel om langdurig bij te werken.

 

Accessoires:     20w Daylight  
Technische informatie:     Hoogte: 140cm (55 inches) Gewicht: 5.9kg (13 lbs) Licht: 20W (100W)  

Terug