Daylight Swan Vloerlamp wit


Bestel Daylight Swan Vloerlamp wit tegen de beste prijzen direct online!

Prijs: € 200,00 incl. btw
Aantal:     In winkelwagen

Daylight™ Vloer Lamp, wit - E23030-01

Onze populairste vloerlamp is geheel vernieuwd en geeft nu nog betere verstelmogelijkheden dankzij de unieke "easy-twist" lampenkap die 320° kan draaien. Deze multifunctionele lamp voor allerhande hobby’s en lezen heeft een krachtige Daylight™ spaarlamp van 18w (vergelijkbaar met 100w) en een afneembare arm met lens van 13cm/5" en een vergroting van 1,75 voor alle precisie werk. De lamp is makkelijk te verplaatsen dankzij de stabiele voet met 6 wielen. 

Deze sterke LED vloerlamp is een stijlvolle aanwinst voor in huis, kantoor of beauty salon, met een kwaliteitsafwerking in mat roestvrij staal. De lamp heeft een lange reikwijdte en geeft een egaal licht over een breed oppervlak wat ideaal is voor grote tafels. De daylight technologie vermindert weerkaatsing, is minder belastend voor het oog en zorgt voor een gezonder zicht. Het licht maakt perfekte kleurvergelijking mogelijk bij schilderen en fotografie. 

- twee unieke flexibele scharnieren waarmee u met gemak de hoogte en de 
hoek van lichtinval kunt aanpassen
- in hoogte verstelbaar tussen 100 en 130 cm en een reikwijdte van 90 cm.
- heldere Daylight LED’s
- lamphelderheid 1630 Lux bij 30 cm 

 

Afneembare Lens

Dit maakt onze Daylight lampen zo speciaal! De optimale combinatie van licht en vergroting. U ziet alle details in het beste licht.

Daylight™ Kleuren

Zie kleuren zoals ze natuurlijk zijn. Onze Daylight lampen zorgen voor perfekte kleurherkenning. Geliefd bij schilders!

Daylight™ Technologie

Daylight™ licht is vol spectrum licht, wat betekent dat u geniet van het natuurlijke spectrum van zonlicht. Dit zorgt voor langdurig comfortabel kijken zonder vermoeide ogen.

Easy-Twist' Arm

Met onze Easy-Twist arm verstelt u gemakkelijk de lichthoek op uw tafel of werkplaats zodat u optimale lichtkwaliteit heeft. Alweer een Daylight innovatie!

Energiesparend

Alle Daylight lampen gebruiken tot 80% minder energie dan gewone lampen. Zo bespaart u stroomkosten en helpt u het milieu.

Flikkervrij Licht

Ons absoluut flikkervrij Daylight licht zorgt voor een aangenaam beeld en minder vermoeide ogen tijdens het lezen of het beoefenen van uw hobby.

 

 
Accessoires:     18W Daylight  
Technische informatie:     Hoogte: 112cm (44 inches) Gewicht: 6.6kg (14  

Terug