Uitstekend

131 klanten hebben een review geschreven voor Beterinlijsten.nl

De kunst van het cadeau geven

De volgende keer dat u het perfecte cadeau nodig heeft, overweeg eens een op maat gemaakte inlijsten van een kunstwerk, een speciale foto of een aandenken. Bloemen blijven maar een paar dagen staan, een lekker diner duurt een paar uur, maar lijsten kunnen een leven lang meegaan. Omdat er zo veel dingen op maat kunnen worden ingelijst, kunt u gemakkelijk op een uniek cadeau voor elke gelegenheid komen. Hier zijn enkele ideeën om uw eigen gedachten op gang te helpen.

Gedenkdag of Valentijnsdag
Lijst een portret in van uzelf of samen met de belangrijke andere. Als u laatst samen op reis bent geweest, lijst een speciale herinnering in, zoals het Aboriginals schilderij hieronder.

Baby 
Wanneer iemand een baby heeft gekregen,is een geweldige manier om die gelegenheid te vieren door middel van een lijst waarin u foto’s kunt voegen, lijst het geboortekaartje in, 

Afstuderen
Een afgestudeerde zal het over het algemeen leuk vinden dat zijn diploma wordt ingelijst na al die jaren van hard studeren! Voor degenen die betrokken waren bij schoolactiviteiten, kan het ook leuk zijn een lijst gevuld met hun school herinneringen te krijgen Natuurlijk kan zijn afstudeerfoto ook worden ingelijst.

Bruiloft
Ingelijste huwelijksherinneringen zijn een geweldig cadeau voor de bruid en de bruidegom of een schat voor hun ouders. Trouwfoto’s, uitnodigingen en bloemen zijn allemaal speciale souvenirs.

Verjaardagen of gewoon-omdat-dagen
We hebben allemaal verschillende smaken en interesses. Bedenk iets dat heel veel betekent, zoals een kleine quilt of schilderij dat u voor hem. hen hebt gemaakt. Iedereen kan een ingelijste spiegel gebruiken en u kunt het inlijsten zodat het bij een speciale kamer decor past. 


  Terug